10.03.2008 г., 7:50 ч.

Съдба 

  Поезия » Хумористична
709 0 4

Желаеш туй, което нямаш,

мечтаеш за необикновенно...

Аз, знам това, което искаш -

дали ще го постигнеш?

Нима, което имаш

до живот е твоята прокоба.

А борим ли се, за което

не разбираш? Душата...

***************

Душата - изгрев неизвестен,

на някой до болка непознат,

нима не можеш да устискаш

до залеза с непознат...

 

 

 

© Стамо Мурджев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??