28.07.2007 г., 23:49 ч.

СЪДБА 

  Поезия
660 0 5
Тъга жестока в мен се е вселила.
Душата ми боли с велика сила.
Жаждата за утре нейде се е скрила
И аз пътувам в тишината победила.

Пътувам - накъде?
Накъде без теб в това море?

Пътувам - за какво?
Трябва ли въобще да бродя - и защо?

Но вятърът издува проклетите платна.
И миг след миг смалява се брега.
Скоро ще остана сам насред вода
А след това?  
                            СЪДБА...

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??