20.09.2007 г., 23:16 ч.

Съдбата!!! 

  Поезия
886 0 1


Ако утре съдбата почука и каже, че търси ме мен,
ако утре съдбата помоли душата ми да и продадеш,
ако утре съдбата е тука и гледа те право в очи,
ако утре съдбата те пита: "Продаваш ли я, за колко, кажи?"
Тогава ти ще ме продадеш, в ръцете нейни ще ме поставиш
и аз ще си тръгна далеч от теб и от тази измама!
И отгоре всичко ще виждам и всичко сама ще направя,
но теб ще продам не за пари, а сделка ще сключа с Ада!

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??