11.05.2009 г., 16:52 ч.

Съдбата има жлъчни гратиси... 

  Поезия
793 0 47

    Съдбата има жлъчни гратиси...



С жилав камшик своя стих наредих
и прострелях от упор Луната...
Ти събирай парчета - с тях кули гради,
най-високата - "Мелница с вятър"...

На едното крило - "Рай" изпиши,
а на другото - просто "Танатос"...
Да заложим... дано тоя зар утеши,
на Съдбата жлъчния гратис...

Аз залагам на своето име "Жена"
и поемам за всичко вината...
Изкуших ли те - може би не, или да...?
Че Алиса съм... Ти - чудесата...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??