31.07.2006 г., 17:00 ч.

съдбата на едно невинно създание 

  Поезия
686 0 1

И как безгрижен бе денят ти  днес,
и как говореше с дърветата,
кълвеше зрънца по прашните чакълести пътища,
летеше ти наволя из небесата...
И реши да си починеш...защо,защо реши така,
не можа ли твоето малко сърчице да издържи
можеби още две само две обиколки над бора.
И обрече се ти...и ето те сега в мен...в моите ръце.
Аз усещам как уплашено бие сърчицето ти,
на вид малко но наистина голямо,на никому нищо лошо сторило,
и аз щях да те пусна но взеха те от мен,
и беше ужасно,мъчиха те,но прости ми нищо не можех да направя.
ти бе малко  ранено,ти бе така мило,
но без късмет родено...
Ще те помня и знам ще ме пазиш макар и от друго място!!!

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съчувствам ти за случилото се, Василена. Сигурно е, че твоето малко приятелче те пази от "другото място". Поздрав от мен!
Предложения
: ??:??