6.06.2019 г., 7:04 ч.

Съдбата на сърцето ти 

  Поезия
373 0 0

Било отдавна, някога било, било преди години
едно Сърце изхвърлено в море, едно Сърце от камък
Било отдавна, някога било и минали години
едно Сърце във бурното море, само било и каменно

Било отдавна, в пясък и вода, едно Сърце изхвърлено живяло
така отдавна и така само, Сърцето между камъни

Морето галело го, но защо.. вълнувало се, хвърляло се то
едно Сърце, от камък уж било, а чувства пазело!

Било сега, било, една жена до мъж вървяла
вървели по брега - море и бряг от камъни

Било сега, било, жена вървяла и видяла
тихичко извикала, познала Сърцето - камък, между камъни


Сърцето - камък затуптяло, между ръцете на жена до мъж вървяла!

© Mary Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??