22.11.2023 г., 10:47 ч.

Съдбата си знае работата 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Свободен стих
212 0 0

Когато трябва да спреш да говориш,

започва да те боли като го правиш и ти спираш.

Когато трябва да спреш да се оглеждаш,

погледът ти бива привлечен от нещо много красиво. 

Когато трябва да спреш да слушаш,

си пускаш музика.

Когато трябва да спреш да се опитваш да хванеш нещо,

ръцете ти започват да творят.

Когато трябва да спреш да бягаш,

започва да те боли крака. 

Но когато трябва да спреш сърцето,

дори и съдбата с цялата си мощ не може да го спре…

© вяра господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??