19.10.2005 г., 18:51 ч.

Съдбовности 

  Поезия
711 0 4

 

Едно ухание, донесено от полъх,

един отблясък от насрещната витрина,

едно видение, надиплено от облак,

едно стенание от болка нетърпима...

 

Една сълза отронена внезапно,

тих вопъл от гордост наранена!

Усещане за нещо всеобхватно

и обич - стигаща за цялата вселена!

 

Да!  Всичко туй е любовта!

И още нещо, още нещо...

Дали ще я намериш по света

и две съдби дали ще срещне!

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??