18.10.2005 г., 21:13 ч.

Съжителство 

  Поезия
1129 0 5
Будя го грубичко,
щом позадреме.
После му давам сладкиш.
Той пък ме дебне
по всякое време,
стяга ме с жилав каиш.
Красив е,проклетникът.
И как обещава...
Дворци позлатени,богатства несметни,
любов до небето и слава.
Не, че му вярвам.
Все пак...знае ли някой?
И в най далечната гара
пристига понякога влакът.
Така си я караме-
вече почти сме приятели.
Верни сме и си прощаваме-
останалото е вятър.
Несъвършен е,но го обичам.
и не желая развод.
Всъщност-влюбена съм до неприличие
в пустия мой живот.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??