14.09.2008 г., 23:57 ч.

Съживи ме с любов 

  Поезия » Любовна
606 0 0

Плавно те докосвам.

Виждам те през стъкленото огледало.

Протегнах ръка.

Докоснах те.

Но те съживих  с чувства.

Гушкам те като за сън.

Римувам те с песни.

Рисувам те като мече с езиче.

Стоя в стая от рози и те погледнах.

Влюбих се в твойте очи.

А тялото ти говори нежно.

Погали ме там, където искаш.

Целуни ме като сметанка.

Усети ме като ветрец.

Почувствай ме като моренце.

Ти си на хоризонта, а аз те стоплям както те мене.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??