19.12.2007 г., 11:23 ч.

Съживяване 

  Поезия » Любовна
838 0 25
Колко те разбирам,
близък си ми ти...
В шепите си сбирам
твоите мечти.

Стоплям ги със устни -
да ги съживя,
за да литнат - чудни -
с цвят на синева.

И да се превърнат
в слънчеви лъчи.
Нежно да възкръснат
в твоите очи...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??