1.10.2023 г., 8:12 ч.

Сълза 

  Поезия » Любовна
131 0 0

        

           Сълза

 

Как есенно е в моята душа,

оранжево и жълто се преплита.

Във тези цветни есенни листа

една сълза за теб е скрита.

 

Вземи я, тя ще ти дари любов

и блясък от залязващото слънце,

и ромон тих, и чуден благослов,

на вятъра най-синьото дихание!

 

Вземи я нежно с двете си ръце,

като кристалче малко ще ти свети!

Ще ти разкрие моето сърце

и любовта на хиляди поети.

 

Как есенно е в моята душа,

оранжево и жълто се редуват!

Пази я много моята сълза,

дори и чувствата да боледуват!

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??