Eдна сълза по моето лице се стича.
Но защо е тя, не знам!
Дали за теб, любов, която все те няма,
или за теб, приятелю, в момент, когато
здраво моята ръка държиш.
Една сълза се стича, а след нея още милиони,
и те в моето сърце оставят празнота,
която чака да запълниш.
Една сълза превръща се в океан от тъга,
а може би от щастие.
Една сълза, която радва, но същевременно боли,
боли и нещо от сърцето ми открадва!!!
Нарисувай ми, художнико, сълза, една сълза,
потънала в безброй въпроси.
Една сълза, която място в моето сърце заема!
© Маги Малинова Всички права запазени