19 мар. 2008 г., 13:53

Сълза 

  Поэзия
969 0 3

                                                       Eдна сълза по моето лице се стича.

                                                       Но защо е тя, не знам!

                                                        Дали за теб, любов, която все те няма,

                                                        или за теб, приятелю,  в момент, когато 

                                                         здраво моята ръка държиш.

                                                         Една сълза се стича, а след нея още милиони,

                                                          и те в моето сърце оставят празнота,

                                                          която чака да запълниш.

                                                         Една сълза превръща се в океан от тъга,

                                                         а може би от щастие.

                                                         Една сълза, която радва, но същевременно боли,

                                                         боли и нещо от сърцето ми открадва!!!

                                                         Нарисувай ми, художнико, сълза, една сълза,

                                                          потънала в безброй въпроси.

                                                          Една сълза, която място в моето сърце заема!

© Маги Малинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??