3.04.2008 г., 21:32 ч.

Сълза 

  Поезия » Друга
642 0 4
 

СЪЛЗА

 

Една сълза по бузата пълзи

от мъка, болка, страх и отчаяние.

Закрива тя красивите черти

на таз душа, притихнала в мълчание.

 

Тя идваше дълбоко, от сърцето,

и пътят й бе дълъг и суров.

Потисната от ножа на съдбата,

отиваше си тя от тоз живот.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??