10.12.2009 г., 14:04 ч.

Сълза 

  Поезия » Любовна
984 0 2

Една сълза красиво пада
единствено от твоите очи.
Една любов умира млада,
когато късно се роди.
По най-красивото лице
една сълза се стича бавно.

Родила се е от сърце,
нима умира тя безславно?
Сълза - любов неповторима,
сълза като една съдба,
тя носи неговото име,
а той дори и не разбра...

© Десислава Ризова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??