12.09.2009 г., 20:53 ч.

Сълза в пепелта 

  Поезия » Любовна
650 0 0

Сълза в пепелта


Твърде кратък е животът, за да губиш и ден.
Твърде малък е светът, за да живееш за друг.
Нека огънят в сърцето проговори,
нека каже: „Ела ме вземи!”,
нека в очите проблесне искра,
нека се отрони поне сълза
и нека тя полети към пепелта...
                            ... останала в душата ми.

Пожертвах се, за да отида в рая,
жертвах един живот - просто за да полетя.
Имаш ли мечти, ангелите те грабват,
за да променят един живот...
А когато те върнат и сбъднат се мечтите,
мечтата ще си Ти,
защото си всичко -
полетът на ангелите,
                пустошта на деня,
                               дъждът в нощта
...

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??