23.03.2008 г., 19:31 ч.

Сълзи! 

  Поезия » Оди и поеми
743 0 2
Посветено е на момичето, което обичам с цялата си душа!
Какво за теб са моите сълзи?
Какво ли са за теб, когато ги видиш в очите ми?
Какво са за теб, когато те са хиляди?
Какво са за теб, когато ги изтрия с целувка една?

Аз знам какво са за теб моите сълзи.
Те ти казват всеки път: "Обичам те!"
Казват ти всеки път какво си за мен!
Казват ти всеки път, че ти си единствена!

Две сълзи необходими са, за да рапалят страстта ти!
Само тези сълзи ще разчупят твоето ледено сърце!
Само тези сълзи познават какво е да страдаш!
Две сълзи са необходими, за да разбера дали ме обичаш!

Почакай! О, видях нещо в твоите сълзи!
О, Боже мой! Твоите сълзи ми казаха истината!
Ти ме обичаш! Дори една сълза ми го напомни в нощта!
Ти ми го каза, без думи! Нека изтрия сълзите ти с целувка!

За мен твоите сълзи са думите, които сърцето може да изрече!
За мен твоите сълзи, когато ги видя в очите ти, ми казват: "Обичам те!"
За мен твоите сълзи са извор, от който мога да пия до ненаситита!
За мен твоите сълзи са всичко, без което не мога.

Почакай! О, видях нещо в твоите сълзи!
О, Боже мой! Твоите съзли ми казаха истината!
Ти ме обичаш! Дори една сълза ми го напомни в нощта!
Ти ми го каза, без думи! Нека изтрия сълзите ти с целувка!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??