20.11.2007 г., 20:12 ч.

Сълзи 

  Поезия » Друга
598 0 3

Бисерна вода изящна,

как поробваш свободата;

как ме караш да забравя...

Възпитаваш ме на болка.

Мъка е!

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??