11.06.2008 г., 20:38 ч.

Сълзи 

  Поезия » Любовна
1178 0 9

Не плача с истински сълзи..

и Те не идват от моите очи.

Не са кристални и солени,

а са винено червени!

Ти си призрак в моя живот...

Минало - превърнало се в Ад...

спомен - все още не останал назад.

Като прокълната ходя под дъжда

и се моля сън да е това.

Като роза... вехнеща ден след ден,

като птица, затворена в плен...

Донесе мрак,

донесе самота...

и след себе си остави голяма празнина.

Дупка вместо сърце...

смърт вместо живот...

болка вместо Любов!!!

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??