10.02.2017 г., 23:50 ч.

Сълзи 

  Поезия
344 0 7

Може би животът ни е мъничка сълза!?

Или бисер, заровен във земята...

Но той живее с нас и в нашето 

сърце тупти... Надява се и моли

да открие някой.

Дали ще го открие някой...

Бисера в голямата земя? Не знам.

Но истински се моля и надявам

да не остана без сълзи и неразбран.

Сълзите животът ни ги праща 

като дъжд... Но ние май не знаем

как с любов да ги опазим.

А те са истинското аз...

На всекиго от нас.

 

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??