Може би животът ни е мъничка сълза!?
Или бисер, заровен във земята...
Но той живее с нас и в нашето
сърце тупти... Надява се и моли
да открие някой.
Дали ще го открие някой...
Бисера в голямата земя? Не знам.
Но истински се моля и надявам
да не остана без сълзи и неразбран.
Сълзите животът ни ги праща
като дъжд... Но ние май не знаем
как с любов да ги опазим.
А те са истинското аз...
На всекиго от нас.
© Ангел Todos los derechos reservados