17.03.2021 г., 17:12 ч.

Сълзи 

  Поезия » Друга
478 0 0

Ти знаеш ли колко съм сама,

опустошена и предадена от теб.

Върху ми срина, цялата земя,

а нямам здравината да я нося.

 

Ти знаеш ли страдание какво е

и сринатите в миг мечти.

И младостта загубена в пороя

от хиляди изплакани сълзи.

 

А колко още ще изплача,

не стигат ли, тез пустите сълзи.

Заседнал се оказа и брояча,

не му достигна мощност, да ги преброи.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??