2.11.2008 г., 9:04 ч.

Сълзи за спомените 

  Поезия » Любовна
727 0 1
 

Не плаках, когато ти си тръгна
и мина време оттогава...

                                            Преживях те!

    Не ми липсваш!

 Не те обичам,
                                      но днес с теб говоря приятелски...

 

И ти изглежда си ме преживял...

 

Ти не си виновен,

че прекалено те обичах,
че вложих всичко хубаво в теб.

 

Не си виновен, че живеех в лъжа,
ето, че сега бликат късни сълзи...

 

Сълзи за сбогом,
истина, след която оцелях.

 

Сълзи последни,

плача за спомените... плача, не е грях.

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Плачи, плачи, не спирай твоите сълзи!
    Любовта си е вечна, после не може да има само приятелство.
    Знам го от опит. Вече 15 години.
    Поздровче!
Предложения
: ??:??