11.04.2008 г., 20:23 ч.

Сълзите рисуват 

  Поезия
901 0 3

                  
                          В  белотата на коледния ден

                          намирам усмивчица за мен.

                          Докосната от чистотата на студа,

                          моля се за прошчица.



                         Самотата на дървото през прозореца ми маха.

                         Неизживяното в мене тя разплака.
 
                         Нека плаче без да се срамува.

                         Сълзите спомен за доброто в сърцето ми рисуват.



                                                          25.12.07 г.

                         
                       

© Малина Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??