22.12.2013 г., 13:45 ч.  

Сълзите са думи 

  Поезия » Любовна
478 0 2

Сълзите са думи -
езикът на сърцето.
С цялата тежест върху ми
 съм боса по острието. *

Ти можеш ли да четеш?
Лицето е като лист хартия.
Плачът ми е копнеж -
 молба, а не просия.

Не бързай да говориш,
голото "Обичам" е горчиво.
"Винаги" преди да повториш
закриляй мълчаливо.

И бъди всякога буден -
солта да не обезсолее.
Пътят винаги е труден,
но сърцето не старее.

© Нели Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??