18.10.2022 г., 23:28 ч.

Сълзите са горчиви! 

  Поезия » Философска
186 0 0

 

Сълзите са горчиви...

 

 

Горчиво е в устата
           и на гърлото...
Животът ме зашлеви 
           недвусмислено...
Мечтите ми
        се сбъднаха на другите...
- Защо крещях
         за моите мечти? 

Отново слушам
          слушаната музика...
Понякога до край
           навивам копчето...
Но после бавно...
           тихичко го връщам...
Навярно пак...
         страхувам се от същото!

И пак ги гледам 
               гледаните филми...
чета и препрочитам...
               бавно същото...
Но най-ужасното
                от всичко е,
че пак мечтая...
                 същите мечти!

 

© Манол Манолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??