Сън
Топъл дъжд и луна,
две голи тела в мрака.
Щурчова песен
и мека трева,
нежно докосване
и очакване.
Сладостна тръпка
и приглушен стон.
Въздишка на радост.
И после отново
двете тела се задъхват
и прималяват от обич.
Двете сенки сме ние
в измислен момент,
който сънувам често.
Но, кажи ми,
нима е проблем
сънят да се сбъдне?
© Маргарита Йорданова Всички права запазени