19.12.2007 г., 14:41 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
559 0 2

 

Нищо друго не ми остана,

освен съня.

Нищо друго не ми остана,

освен нощта.

След като ти си отиде,

няма любов за мене.

След като ти си отиде,

няма живот за мене!

Чакам нощта.

Тя е моята последна надежда.

Да притворя очи,

да заспя,

с теб да бъда в съня.

Да ме прегръщаш нежно,

както преди.

Да ме галиш и целуваш,

както преди.

Но вече сутрин е, уви!

Ти отиваш си

с първите слънчеви лъчи.

Какво друго ми остава сега,

освен да чакам теб и нощта!

© Марчела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??