27.12.2008 г., 21:02 ч.

Сън 

  Поезия
745 1 1
                       Къде си?

Ти идваш пак във моя сън.
Целуваш ме!
Подаваш ми ръка!
Излизаме навън!
Прекараното време с теб е несравнимо,
но че се случва само във съня е непростимо.
Желая винаги да е така,
най-вече във реалността.

Аз знам, че щом заспя,
ще дойдеш тихичко едва-едва.
Присядайки в нощта до мен,
ще ме гледаш с дъх стаен.
Но щом отворя аз очи -
теб те няма.
А къде си ти?

© Миглена Узунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Втората част е по-добра от първата .
    Весели празници!
Предложения
: ??:??