Напук на този земен кръговрат,
„обесих” се на твоя врат.
С любовно биле те опих
и с жадни устни аз отпих
от твоя мъжки аромат...
Опи ме със любовен плам
и ме отнесе, като ураган.
В любовната игра ме завъртя
и се събудих след това...
© Снежана Терзиева Всички права запазени
Приятни празници ти желая !
Успех в любовта !