19.08.2010 г., 20:23 ч.

Сън 

  Поезия » Друга
680 0 0

В съня ти тихичко ще влизам,

когато ме повикаш нощем

в моя сън. И ще съм близо,

с коси разпуснати и боса.

 

С очите си ще те погаля,

а ти ще носиш слънчогледи,

във златните сърца събрали

на лятото лъчите греещи.

© Белослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??