7.01.2011 г., 9:59 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
467 0 0

Да си с мен надежда имам още,
не искам да те виждам само нощем.
Знам, че те няма, но се надявам
да те върна... в съня ръката ти улавям.

Без теб не мога да живея,
не мога да се радвам, да се смея.
Само сънят спира ми тъгата,
изчезва в мене самотата.

Искам да се върнеш в моя свят,
да излезна от съня, от този ад.
Ако желаеш, ще те последвам в този час,
където си ти - ще дойда там и аз.

Казах ти, че никога не ще те оставя
и обещанието си няма да забравя.
Затова ще те последвам накрай света,
дори пътят до там да е смъртта.

© Хриси Серафимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??