14.05.2004 г., 12:20 ч.

Сън 

  Поезия
1448 0 0
Красиво и тъй нереално е чувството, когато спиш,
но събудиш ли се ти отново опитваш своята съдба да промениш.
Търсиш, луташ се, бориш се за онази свобода
но уви намираш я ,
намираш я, но отново във съня.

© Йоанна Бацова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??