15.02.2016 г., 18:00 ч.

Сън 

  Поезия » Философска, Бели стихове
341 0 0

Гръм от падналата чаша

  събужда опнат, като струна нерв!

  Убива! Още една от мислите ми - oблечена в зелено! 

 

Сред сборище от вещици

   два тюлена си подхвърлят главата ми

  Дан на вечното разплащане!

© Нели калева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??