17.12.2007 г., 8:22 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
673 0 2
Страх ме е...
Страх ме е да се събудя,
страх ме е, че няма да си тук...
В сънищата съм с теб,
а когато се събудя, плача...
Нуждая се от любов,
чувствам се по-самотна от всякога...
Колко бавно минават дните,
и колко нагло денят ми се смее...
А нощта ме гали и целува,
успокоява ме, че всичко е наред...
Сега тя е единствената ми приятелка...
А ти си само сън, който тя ми подарява...

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??