21.02.2017 г., 22:54 ч.

Сън 

  Поезия » Друга
439 0 0

Отдавна спя, но чувствам, че сънувам.
Аз просто, ей така, умувам.
Ще мога ли с нощта да проумея,
че ти си моя нежна фея.


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??