В съня ти с тихи стъпки се промъквам,
в леглото под ръката топла
ще се сгуша,
а ти ми се усмихвай нежно,
дойдох за малко да се стопля.
Ще те целуна страстно
и ще те прегърна,
после тихомълком ще си тръгна,
а ти не се събуждай, защото...
няма да ти устоя и
ще се върна.
*** *** ***
© Дора Трифонова Всички права запазени