22.04.2020 г., 1:27 ч.

Сънуване 

  Поезия
807 0 0

Ще заспя,

очите ли затворя.

Мислите леят се

в простора.

Няма ги дилемите,

спора.

 

Примигвам...

 

Потънал съм в разтвора

от неясни сънища.

Търся светлината,

изгубен в здрача на ума.

Налягането мачка ме...

Размахвам безпомощни ръце,

давещ се в емоциите

от безпокойствие.

 

Повлечен...

В плен на дълбините,

искрите в очите

не греят по навътре.

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??