8.02.2007 г., 17:06 ч.

сън 

  Поезия
661 0 3
 Тази нощ пак те сънувах,
усмихнат, все така прекрасен стоеше ти до мен
и устните които тайничко бленувах
докосваха ме нежно и вкарваха ме в плен.

Сънувах пръстите ти топли и шарещи по мен,
и погледа ти молещ, да бъда твоя ден,
а тялото трептеше и чувах чуден звън,
за жалост, се събудих... И беше само сън!

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??