Feb 8, 2007, 5:06 PM

сън 

  Poetry
601 0 3
 Тази нощ пак те сънувах,
усмихнат, все така прекрасен стоеше ти до мен
и устните които тайничко бленувах
докосваха ме нежно и вкарваха ме в плен.

Сънувах пръстите ти топли и шарещи по мен,
и погледа ти молещ, да бъда твоя ден,
а тялото трептеше и чувах чуден звън,
за жалост, се събудих... И беше само сън!

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??