Не знам дали аз сънувах,
наяве ли беше това,
дали във мечтите пътувах,
но срещнах жената - мечта!
Очите ú - черни черници,
косите ú - цял водопад
от буйни, немирни къдрици,
полети с топен шоколад!
А кожата - бяла и нежна,
кат` бита сметана, така
усмихва се, поглед не свежда -
сладкиш бе жената - мечта!
Но в миг се пред нея изпречи
съпругата с хапче в ръка:
- Помни! Диабетик си вече,
откакто халката избра!
© Мария Всички права запазени
Така е, след обявения конкурс на в."Стършел", се наблюдава завишаване на диабета по неговите страници, а оттам и в сайта ...