Mar 29, 2012, 8:58 PM

Сън или реалност 

  Poetry » Humour
811 0 17

Не знам дали аз сънувах,

наяве ли беше това,
дали във мечтите пътувах,

но срещнах жената - мечта!

 

Очите ú - черни черници,

косите ú - цял водопад

от буйни, немирни къдрици,

полети с топен шоколад!

 

А кожата - бяла и нежна,

кат` бита сметана, така

усмихва се, поглед не свежда -

сладкиш бе жената - мечта!

 

Но в миг се пред нея изпречи

съпругата с хапче в ръка:

- Помни! Диабетик си  вече,

откакто халката избра!

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??