28.05.2008 г., 15:39 ч.

Сън по спомени 

  Поезия » Любовна
841 0 4
Потъвам в себе си -
по спомени сънувам
и мисълта ми
води ме към теб...
В съня си
ръцете ти бълнувам,
по кожата ми
сякаш призраци сноват...
Мисълта ми води ме
и върху твойте устни...
с цялото си същество
потъвам в теб,
в пламъка
на догарящите свещи
на мечтите си отстъпвам ред...
Безумие е...
Зная, че сънувам...
и от инат
във себе си не търся лек...
Да те има,м смелост нямам...
Не е по силите ми
радостта да съм до теб.

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??