1.06.2017 г., 11:46 ч.

Сън за теб 

  Поезия » Любовна
317 2 3


 

 

 

Сън за теб

 

Сънувах много нощи твоя лик.

С ръце те търсех, с устни те целувах,

а след това пробуждах се със вик!

От мрака твоя образ аз ревнувах.

 

Така дочаках първите лъчи,

проклинайки деня и светлината.

Там нейде бяха твоите очи

и сянката ти толкова позната.

 

Там беше ти – принцеса на нощта,

загадъчна и толкова красива!

В деня изгубвах твоята следа,

а нощем с твоя образ пак заспивах!

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??