21.10.2007 г., 12:51 ч.

Сънчев лъч 

  Поезия
571 0 1

Ти си слънчевият лъч, пронизващ небето,
ти си любовта, изгаряща в мен сърцето.
Аз съм момчето, ти си момичето,
нека бъдем двама заедно аз и ти,
да сбъднем нашите хиляди мечти,
греещи в небето като хиляди звезди.
На небето ще напиша "обичам те, обичай ме и ти",
 в любовната игра да сме двама до смъртта,
да споделяме всяка мъничка мечта,
да сме заедно до края на света!!!

© АВАЛОН МиТкО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Жалко, че не съм аз момичето. Предлагаш много цени и красиви мечти, а иначе стихотворението е много хубаво, ритмично и четивно. Много ми харесва.
Предложения
: ??:??