Oct 21, 2007, 12:51 PM

Сънчев лъч 

  Poetry
567 0 1

Ти си слънчевият лъч, пронизващ небето,
ти си любовта, изгаряща в мен сърцето.
Аз съм момчето, ти си момичето,
нека бъдем двама заедно аз и ти,
да сбъднем нашите хиляди мечти,
греещи в небето като хиляди звезди.
На небето ще напиша "обичам те, обичай ме и ти",
 в любовната игра да сме двама до смъртта,
да споделяме всяка мъничка мечта,
да сме заедно до края на света!!!

© АВАЛОН МиТкО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Жалко, че не съм аз момичето. Предлагаш много цени и красиви мечти, а иначе стихотворението е много хубаво, ритмично и четивно. Много ми харесва.
Random works
: ??:??