В сънища
съдбите се
преплитат
като бяг
съдбовен
в звезден валс.
Парещо
нозете ти
възпират -
дирят бряг
вековен
в страстен транс.
В сънища
тъгуват
висините,
сънено
бленуват
дълбините!
Като в призрачна
обреченост
жадуват светлината...
09.03.08
Пловдив
© Бехрин Всички права запазени