Кошмарни, страстни, причудливи
вилнеят в моята глава,
като поличба - ярки, живи
омайват ме до сутринта...
Реално-цветни, услужливи
показват идни времена...
И моля се да са красиви,
защото сбъдват се на сутринта...
Тъй тежко е да си пророк
и бъдещето си да знаеш,
откраднал от съдбата знак,
от сън проклятие вещаещ...
© Сиси Всички права запазени