9.03.2010 г., 21:10 ч.

Сънища 

  Поезия » Любовна
824 0 3

Звезди блестят във пясъка

и двамата вървим по тях.

Вятър гони ги вълните

и нас зоват ни те.

Прегърнати от залеза,

милва ни луната.

Щастливи с теб,

хванали ръцете си,

тръпката на любовта ни вика.

А блус се чува от вълните

и ние с теб танцуваме

в ритъма на танца.

Ето, че сме вече в пясъка

и под силата на вятъра

ни отнася в тласъка.

Но в миг звездите няма ги,

утрото наднича зад завесите.

Аз отварям си очите сънена,

а теб те няма тук.

Сън била е тази приказка,

потънала е с мечтите ми.

© Антоанета Лазова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??